Постачальник соди #1 в Україні
Шлях довголіття

Колаген

Колаген - один з найпопулярніших типів білків нашого організму

Цей відіграє важливу роль у побудові нашого тіла починаючи від зубів, закінчуючи шкірою. Не дивлячись на те, що препарат відомий саме за підтримку зовнішних якостей (зокрема шкіри, волосся та нігтів) він широко застосовуєтся для підтримання здоров‘я кішківника, роботи суглобів і навіть серця.

Назва білка походить від грецького «kolla», що можна перекласти як «клей».

З віком, вмість «клею» між тканинами в нашому організмі - зменшується, для їх регенерації, зволоження та гнучкості потрібно більше часу.
Колаген комбінований, тобто з різної сировини (рослинного, тваринного, морського походження) краще засвоюється організмом, оскільки через унікальність людського організму ми маємо різні показники засвоювання певних ферментів. Хтось краще засвоює білки рослинного, хтось тваринного походження.

Комплекс пептидів колагену NaturesPlus® поєднує в одній капсулі 6 типів коллагену. Продукт виготовлено з яловичини трав’яного відгодовування, тріски, виловленої ​​в природному середовищі, курки вільного випасу та мембрани з яєчної шкаралупи. Екологічно чисті інгредієнти.

Ці 6 основних типів колагену (I, II, III, IV, V і X) забезпечують ефективну формулу, що надає виняткові переваги для організму.
Замовити свою добову норму цього структурно важливого елементу можна на нашому сайті – https://soda.in.ua/ телефонуйте, звертайтесь у месенджерах або просто залишайте замовлення через кошик, ми проконсультуємо щодо питань пов'язаних з продуктом і забезпечимо швидку і найдійну доставку вашого замовлення.