Постачальник соди #1 в Україні
Шлях довголіття

Frontier: американська сода та wellness-продукти відтепер в Україні

Frontier Co-Op – наш новий партнер з постачань суперфудів та продуктів здорового харчування

Раді представити вам нашого нового партнера — славнозвісну американську компанію Frontier Co-Op, одного з трендсетерів у світі кошерних продуктів та здорового харчування. Відтепер ми будемо раді поставляти нашим клієнтам, що піклуються про своє здоров’я, найкращі продукти від Frontier - соду для випічки, натуральний ванілін, а згодом — ще безліч цікавинок, які виробляє ця компанія.
Давайте дізнаємося трохи більше про виробника американської соди, що підкорила світ!

Трохи про виробника: історія Frontier від будиночка біля ріки до мультибрендового виробництва та амбасадорської місії

Отже, хто такі Frontier Co-Op? Це компанія, яка на сьогодні має:
  • чималі потужності для вироблення продуктів здорового харчування в США;
  • декілька брендів власної продукції, включно з одним з перших органік-брендів Simply Organic та веганським Plant Boss;
  • бездоганну репутацію виробника безпечних та корисних продуктів без ГМО (в компанії навіть був запущений перший проєкт верифікації продуктів без ГМО!);
  • чимало благодійних та субсидованих соціальних ініціатив, наприклад, для організації навчання дітей у В’єтнамі чи Мадагаскарі, розповсюдження ідей здорового способу життя тощо.
Але ж починалося все зовсім не з великого підприємства! Уявіть собі, ще 50 років тому Frontier Co-Op складалася всього з двох осіб та мала для свого виробництва маленьку хижу на березі річки в Айові, США! Співзасновники компанії почали свій бізнес з вирощування корисних трав та спецій та продажу їх в сусідні крамнички.
Оскільки ідея мала успіх, згодом Frontier сформувала власну філософію, що оберталася навколо збереження природної користі продуктів та їх органічного вирощування. Тому не дивно, що ще в 70-х роках компанія створила власний органік-бренд, та розширила свої потужності.
А з 80-х та й понині Frontier Co-Op не лише виробляють здорові продукти, але й постійно просувають ідеї здорового способу життя та сприяють покращенню харчування, освіти, якості охорони здоров’я по всьому світу.
Водночас і продуктовий ряд в компанії — це не лише обмежений вибір трав чи американська сода, що стала одним з найпопулярніших продуктів бренду. Сьогодні Frontier – це потужний виробник:
  • Органічних спецій та приправ;
  • Трав'яних чаїв та сумішей;
  • Сухофруктів та сушених овочів і грибів;
  • Екстрактів ванілі та різних продуктів для випічки;
  • Рослинних олій;
  • Кухонного приладдя;
  • Продуктів для краси та здоров’я.
Тому ми просто не могли оминути такого виробника та не запропонувати йому співпрацю заради того, щоб українці мали можливість купувати якісні та натуральні продукти для свого щоденного меню.

Які принципи використовують у Frontier при виробництві харчових продуктів

Крім широкого асортименту продукції, Frontier Co-Op відомий ще й своїми велнес-принципами. Щоб оцінити безумовну якість продуктів цього бренду, трохи зануримося в принципи їх вироблення.
1. Frontier залучає аграріїв з різних куточків світу, щоб отримувати сировину для своїх товарів. Менеджмент компанії особисто зустрічається з виробниками агропродукції та обирає тільки вирощені органічним способом трави, овочі та фрукти.
2. На кожному етапі виробництва від зберігання сировини до пакування готових продуктів Frontier використовує власні протоколи безпеки — щоб запобігти псуванню продуктів, ураженню чи втраті якості. Саме в компанії стали одними з перших використовувати обробку вуглецем для збереження сировини замість більш шкідливих для довкілля методів, які використовувала харчова індустрія раніше.
3. Складне тестування — це обов’язково! Це означає, що кожен продукт Frontier проходить серйозний іспит на власну якість та користь включно з лабораторними тестами, оцінками смаку, аромату та консистенції.
Такий відповідальний процес виготовлення допомагає Frontier просувати принципи здорового харчування та підтримувати свою високу репутацію серед покупців.

Ви точно маєте це спробувати: головні продукти Frontier від соди та спецій до олій та суперфудів

Перейдемо від слів до справ. Що ж варто спробувати серед здорових та кошерних продуктів Frontier?
  • Американська сода Frontier Co-Op – це однозначний вибір №1. Цей порошок відмінно пасує випіканню пирогів та бісквітів, має натуральний склад без застосування сульфату алюмінію, як в більшості інших пекарських порошків. Саме з Frontier соди ми починаємо постачання продуктів цього бренду на український ринок.
  • Рожева гімалайська сіль Frontier Co-Op – це корисний та смачний продукт для надання особливого смаку вашій їжі. Крім солоності така спеція несе й чималу користь через високий вміст мінералів. Добувають таку сіль вручну у нетрях Гімалаїв, а в Frontier її обробляють задля безпеки та зручності до розміру кристалів, якими легко присолити страви.
  • Екстракт органічної ванілі Frontier Co-Оp – це не лише насичений аромат, якого не добитися від ваніліну чи ванільного цукру. Це справжня есенція, з солодким присмаком та інтенсивним ароматом та без жодних цукрів. Крім десертів та солодощів її можна використовувати й для парфумів, косметики чи ароматизаторів для дому.
Ці продукти — це тільки перші ластівки з чималого асортименту компанії Frontier. Згодом ми сподіваємося порадувати наших покупців ще більшим вибором унікальних органічних продуктів від цих виробників з Айови. Тому не пропустіть оновлення асортименту — ми вже зовсім скоро неодноразово здивуємо вас новими продуктами для здоров’я, краси та смачного харчування від Frontier Co-Op!