Постачальник соди #1 в Україні
Шлях довголіття

Солодке життя - без додавання цукру?

Солодке життя - без додавання цукру?

Сироп який є національним здобутком Канади, активно вивчається з середини 20-го століття. Американські і канадські вчені знайшли у складі продукту як мінімум 24 антиоксидантних речовини (в більш темних сиропах до прикладу в темно-бурштинових їх кількість в 2 рази вища).

В додаток до цього сироп має неповторний смак, який дійсно приходиться до смаку мільйонам людей.
Метод отримання самого квебеколу з клену доволі знайомий у наших краях, це може нагадати збір березового соку. Сік клену зціжують з дерев за допомогою потрібних інструментів, а потім виварюють до певних консистенцій (існують десятки видів сиропу з різними ступінями очистки).
В складі продукту налічуються декілька унікальних елементів, аналогів яких просто не існує серед продуктів рослинного походження.

До прикладу, абсцизова кислота, яка активізує роботу підшлункової залози і сприяє виробленню інсуліну.

Кленовий сироп є продуктом зі зниженим глікемічним індексом, до прикладу, індекс сиропу становить близько 54, в той час як глікемічний індекс столового цукру становить близько 65. Зловживати сиропом не можна, оскільки будь-які зловживання ведуть до несприятливих обставин, однак як аналог звичайному цукру, в додаток до цього ще й джерело амінокислот та корисних елеменів, квебекол є чудовою альтернативою.
На ринку України є багато постачальників сиропів з Європи, США та Канади.

При виборі якісного продукту варто орієнтуватися на склад продукту (багато виробників додають фруктозу, цукор, ароматизатори кленового сиропу, кукурудзяний сироп).

Якщо ж ви хочете зробити цей корисний десерт частиною свого раціону і придбати канадський, нерафінований сироп темного, як стигле листя клену, кольору (без консервантів, додавання цукру) —телефонуйте, звертайтесь у месенджерах або просто залишайте замовлення за посиланням