Biore, очищення пор «Блакитна агава + сода», 200 мл

biore_agave_and_soda_1
450,00
грн.
499,00
грн.
Проникає в пори і м'яко відлущує мертві клітини. Технологія очищення шкіри не містить масел, збалансований рівень рН. Нехай ваша шкіра сяє чистотою!

Це давно настав час визнати!
Комбінована шкіра складна у догляді, оскільки вона суха на одних ділянках та жирна на інших. Привіт, Т-зона! Все, що вам потрібно - це глибока очищення пор, що не торкається сухих ділянок шкіри.

Засіб для очищення пор від Biore - це ефективний засіб який доглядає та відновлює баланс комбінованої шкіри, глибоко очищаючи та видаляючи бруд та жир із пор.
Ця формула з натуральним екстрактом блакитної агави у поєднанні з перевіреною часом харчовою содою сприяє глибокому очищенню, відновленню та відлущуванню шкіри, її розгладжуванню та вирівнюванню балансу.

Містить натуральний екстракт блакитної агави, відомий своїми заспокійливими та відновлюючими властивостями.
Містить соду, відому своїми здібностями до глибокого очищення.
Гіпоалергенно
Протестовано дерматологами

Рекомендації щодо застосування
Для досягнення оптимального результату використовуйте щодня. Намочіть обличчя водою. Видавіть порцію засобу для чищення в долоню і спіньте. Нанесіть масажними рухами на обличчя. Ретельно змийте засіб.

Склад:
вода, гліцерин, сорбітол, лаурет сульфат натрію, кокамідопропілбетаїн, лаурет-4 карбонова кислота, етилгексилгліцерин, акрилати(c10-30 алкіл) акрилатний кросполімер, ефіри жожоба, віддушка, мікрокристалічний -39, двонатрієва ЕДТК, бензофенон-4, екстракт листя агави (agave tequilana), бензоат натрію, саліцилова кислота, барвник синій, барвник фіолетовий, барвник берлінська блакить.