Frontier Цейлонська кориця, 453г

cinnamon_1
949,00
грн.

ЦЕЙЛОНСЬКА КОРИЦЯ
Органічна цейлонська кориця (Cinnamomum verum) від Frontier - це ароматна високоякісна пряність, яку одержують із кори вічнозеленого дерева. Наша органічна цейлонська кориця також підходить для людей, які дотримуються кетодієту. У процесі вирощування, збирання врожаю та виробництва не використовуються штучні добавки чи хімічні речовини.

СМАЧНА І УНІВЕРСАЛЬНА ПРЯНІСТЬ
Цейлонська кориця є фантастичним доповненням до випічки, наприклад печивом, тортам та хлібом, а також до гарячих напоїв, проте її можна поєднувати з будь-якою стравою, якій необхідно надати солодощі та прянощі. Крім того, вона може служити відмінним доповненням до овочевих страв, соусів, карі, пудінгів і компотів.

ТРОХИ СОЛОДКИЙ І ГОСТРИЙ СМАК
На відміну від кориці касії, цейлонська кориця(Cinnamomum verum), також відома як «справжня кориця», має м'якіший, солодкий смак. "Verum" у ботанічній назві цейлонської кориці в перекладі з латині означає "правда".


Кориця - найпопулярніша зі спецій - виготовляється з кори вічнозеленого дерева. Солодкий, пряний та теплий аромат кориці додасть пікантної насолоди вашій улюбленій випічці. Її також можна використовувати для гостроти пікантним стравам.

Кориця - найпопулярніша у світі спеція для випікання. Ви неодмінно впізнаєте її знайомий смак і аромат у тортах, хлібі, печиві, хлібі та пирогах, пудингах, випічці та морозиві. Її також часто використовують у пікантних стравах – супах, чатні, кетчупі, соліннях, гарбузі, оцтах та м'ясній глазурі, а також у гарячих напоях, наприклад сидрі, каві, чаї та какао.

Кориця відмінно підходить до таких фруктів, як абрикоси, вишня, яблука, лохина та апельсини. Смак овочів, особливо моркви, шпинату та цибулі, також посилюється за рахунок гострої нотки кориці.

У поєднанні з іншими спеціями (такими як гвоздика, мускатний горіх, кардамон, імбир, запашний перець та чорний перець) кориця використовується в широкому спектрі сумішей спецій, включаючи спеції для гарбузового пирога, яблучного пирога, суміші для сидру, порошок з п'яти спецій, каррі , маринади та навіть приправи для попкорну!