Frontier Рожева Гімалайська Сіль, 453г

pink_salt_frontier_1
499,00
грн.
Гімалайська рожева сіль Frontier® - це чиста сіль ручного помелу, добута з глибоких надр Гімалаїв. Високий вміст мінералів у кристалах гімалайської солі визначає інтенсивність їхнього кольору - від глибокого червоного до красивого рожевого. Гімалайську рожеву сіль можна використовувати як під час приготування, так і з готовим продуктом. Добре піддається подрібненню в млині для солі, також можна довести його до дрібнішої консистенції за допомогою ступки та маточки. Сіль чудово поєднується зі стравами з курки, червоного м'яса, риби, розсолу та соусів.

ДОБУТО ВРУЧНУ В ГІМАЛАЯХ. Рожева гімалайська сіль Frontier Co-op – це різновид кам'яної солі, яка видобувається безпосередньо у Гімалаях у Пакистані. Кристали солі, здобуті вручну, мають колір, що варіюється від червоного до рожевого.

ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ. Розмір нашої рожевої солі підходить для багатьох цілей. Вона подрібнена настільки, що нею можна посипати безпосередньо птицю, м'ясо або рибу. Високий вміст мінералів у рожевій солі забезпечує її насичений аромат.

ВІДМІННО ПІДХОДИТЬ ДО НІЖНОГО М'ЯСА. Рожеву сіль найкраще використовувати з ніжним м'ясом, наприклад куркою, нежирною свининою, нежирною яловичиною та індичкою. Крім того, її можна додавати у рибу. Крім м'яса, рожеву сіль можна додавати в соуси, розсоли та маринади.