Постачальник соди №1 в Україні
5% з кожної покупки ми передаємо на допомогу ЗСУ
PUREST BAKING SODA
ФІЛОСОФІЯ СМАЧНОГО ЖИТТЯ

Хочете відчути себе суперкухарем?

Щоб навчитися добре готувати, важливо насамперед мати бажання цього досягти. І якщо воно у вас є, то, як то кажуть, продукти вам в руки! А Purest Bakign Soda(англ. - чиста харчова сода) буде вам надійною помічницею.

Для тих, хто твердо налаштувався на досягнення кулінарних висот, як подарунок ми пропонуємо рецепт приготування легендарного содового хліба від віртуозу кухні Гордона Рамзі.

Якщо частину продуктів, що використовуютєся британським кулінаром, здасться вам незнайомою, уточнимо: замість пахти можна використовувати нежирний кефір, а цільнозернове борошно замінити сумішшю з 9 частин пшеничного борошна вищого гатунку і 1 частини пшеничних висівок.

І не забудьте про соду, бо без неї содовий хліб точно не вийде!

Готуйте із задоволенням!


»

Чому харчову соду називають царицею кухні?

Без соди, яка добре поєднується з інгредієнтами у різних стравах, не зможе обійтись жоден кулінар. Якщо у когось є в цьому сумніви, достатньо подивитися кулінарне шоу будь-якого знаменитого кухаря – практично в кожному рецепті в тій чи іншій ролі є харчова сода. Знаменитий британський кухар, «ікона кулінарного стилю» Гордон Рамзі не раз зізнавався, наскільки високо він цінує соду і навіть створив свій рецепт содового хліба.


«
Purest Baking Soda – ваш особистий кондитер!
Помилково думати, що сода – спеція лише для кондитерської справи. Крім кондитерського виробництва, сода застосовується також для приготування англійських мармеладів, м'ясного фаршу для страв молдавської, румунської та узбецької кухні (калійна сода) та при приготуванні напоїв.

Сода - важливий компонент кулінарної справи і хорошій кухні без неї не можна обійтися. Більше того, її відсутність в арсеналі кухаря чи господині негайно стає помітною, бо вона зв'язує руки тому, хто працює біля плити або за столом, у багатьох його діях.

БЕЗ ГМО
Будь-яке включення чужорідного гена в організм - це зміна, вона може активізувати в геномі непотрібні наслідки, і до чого це призведе - жодна людина не знає і знати на сьогоднішній день не може.
БЕЗ ГЛЮТЕНУ
Чутливість до глютену - не целіакія, але поширене явище. Воно виявляється у симптоматичних кишкових і головних болях, здуття, хронічної втоми, екземі та депресивних розладах психіки. Згідно зі статтею, опублікованою у жовтні 2017 року у Всесвітньому журналі гастроентерології, до 6% населення США страждають на ці симптоми на фоні вживання глютеновмісних продуктів.
ДЛЯ ВЕГАНІВ І ВЕГЕТАРІАНЦІВ
Вегетаріанство може бути профілактикою багатьох хвороб, наприклад онкологічних захворювань, цукрового діабету або підвищеного артеріального тиску.
ВАШ ОСОБИСТИЙ КОНДИТЕР
Purest Baking Soda створена спеціально для того, щоб дарувати людям радість смачної та ніжної випічки.

Навіщо соду додають у борошняні вироби?

Погашена оцтовою або лимонною кислотою харчова сода додається в тісто в процесі замісу для надання пишності короваям, млинцям, печиву, пирігам та іншій випічці. Якщо ж спекти всі ці вироби без додавання соди, вони швидко зачерствіють і розчарують кухаря та його гостей.

Млинці із соди, лимонної кислоти та борошна без участі яєць та олії виручають віруючих під час посту. За своїми смаковими якостями вони анітрохи не поступаються звичним млинцям.

Якщо раптом вдома не виявилося магазинного розпушувача, його можна виготовити самостійно з 5 г харчової соди, 3 г лимонної кислоти і 12 г борошна. Така кількість розпушувача розрахована на 500 г борошна. Важливо пам'ятати, що цей порошок у сухому вигляді змішується з борошном і потім замішується тісто. Розводити його водою одразу не можна!

Даруйте смак та радість своїм близьким разом з Purest Baking Soda!

PUREST BAKING SODA
Для випічки вищої проби

PUREST BAKING SODA

purest_baking_soda_1
PUREST BAKING SODA - це високоякісний продукт, який створений спеціально для випічки та кулінарії. Використовуючи цей чудовий інгредієнт для приготування тіста, ви непримінно отримаєте неповторний смак ваших кулінарних шедеврів. Радуйте свою родину ніжною випічкою та насолоджуйтесь її неймовірним смаком разом із найчистішою харчовою содою.

ГАРАНТОВАНА НАЯВНІСТЬ!
99
грн.
139
грн.
ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО СОДУ?
Сирники
ПАНКЕЙКИ
Булочки
Пишні сирники Із сиру з борошном На сковороді
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Сир 600 гр
- Яйця 2 шт.
- Цукор 4 стол.л.
- Борошно 4 стол.л.
- Ванілін 1 гр
- Сода харчова 1 гр
- Рослинна олія 30 гр
- Борошно 2 стол.л.

ПРИГОТУВАННЯ:
1) Як посмажити сирники з сиру з борошном? Для приготування сирників з'єднайте яйця з цукром і збовтайте їх. Збивати до пишної маси не треба, достатньо, щоб інгредієнти змішалися один з одним.
2) Сир для сирників використовуйте сухий. Якщо він буде вологий, то консистенція тіста буде рідка і сирники можуть не вийти. Консистенція сиру повинна бути дрібнозернистою. Для цього можна сир протерти через сито.
3) Додайте творог в посудину з яйцями, і все перемішайте. Використовувати міксер для тіста не рекомендую, так як за рахунок взбивання, тісто завжди стає рідким. Достатньо використовувати дерев'яну лопатку чи простий вінчик і перемішувати в ручну.
4) Потім додайте просіяне борошно в тісто, соду і ванілін. Для змішування не використовуйте міксер. Просто все перемішайте, щоб тісто просто забрало в себе всю муку. Столові ложки можуть бути різного об'єму, та й гірочка борошна на цій ложці може бути різна, тому орієнтуйтеся по консистенції тіста. При необхідності кількість борошна можна трохи збільшити.
5) Мокрою ложкою беріть трохи сирного тіста і обвалюйте у борошні. Руками сформуйте невеликий сирник. Ігнорувати цей крок не варто. При обвалюванні, консистенція зовнішньої частини сирника стане густішою і, при обсмажуванні, утворить, неначе оболонку сирника. А всередині він залишиться більш ніжний і м'який.
6) Сковороду розігрійте до гарячого стану і налийте трохи олії. Потім зробіть вогонь трохи менше і викладіть сирники. Обсмажуйте по 1-2 хвилини з кожного боку. Якщо їх смажити на великому вогні, то вони зовні почнуть підгоряти, а всередині не встигнуть пропектися. Готові сирники викладайте на паперові рушники, щоб видалити з них надлишки масла. Приємного частування!
Панкейки на молоці пишні

ІНГРЕДІЄНТИ:
- Борошно 200 гр
- Цукор 2 стол.л.
- Яйця 1 шт.
- Молоко 200 мл
- Сіль 0.5 чайн.л.
- Оливкова олія 3 стол.л.
- Сода харчова 0.5 чайн.л.
- Лимонна кислота 0.25 чайн.л.

Приготування:
1) У глибокій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти, візьміть віночок і секунд 30 збовтувати їх - це потрібно для правильного і рівномірного розподілу всіх складових.
2) Потім додаєте яйце, перемішують міксером, молоко, знову перемішуємо, додаємо 3 столові ложки оливкової олії (краще не замінювати рослинним) і остаточно перемішують все хвилини дві.
3) У вас повинно вийти досить густе тісто (якщо перевернути ложку, воно швидше падатиме грудками, ніж стікати з неї). Насправді вже після першого разу Ви відразу будете знати правильну консистенцію тісту.
4) Розігріваєте сковороду на середньому вогні БЕЗ ОЛІЇ та ложкою викладаєте майбутні млинці.
5) Тепер чекаєте. Як зрозуміти, що пора перевертати? Потрібно дочекатися появи пухирців по всій поверхні млинчика - це вірний сигнал, що пора. Зазвичай на все йде по 2-3 хвилини з кожного боку.
6) Ось і все, викладаєте на тарілку і додаєте варьнье / джеми / сиропи, ягоди, мед - все, що подобається.
Булочки на основі харчової соді
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Молоко тепле 125 мл.
- Кефір або кисле молоко кімнатної температури 125 мл.
- Яйця 2 шт ( жовток 1 залишити для змащування булочок)
- Масло м'яке 50гр.
- Цукор 30 гр.
- Сіль 7 гр.
- Сода 2 гр
- Дріжджі свіжі 15 гр або сухі 5 гр.
- Борошно 550 гр.

ПРИГОТУВАННЯ :
1) У теплому молоці розчинити дріжджі.
2) Просіяти борошно, додати сіль, цукор,сода все розмішати.
3) Яйця збити виделкою, додати масло м'яке, кефір, і молоко з дріжджами, все ретельно перемішати.
4) Додати опару з борошном,замісити тісто ,руками до 10 хв., таке тісто ще сміло можна вибивати об робочу поверхню, одразу помітно,що тісто стає однорідним, м'яким і трішки липкуватим але не прилипає до рук.
Залишити тісто у теплому приміщенні на 30 хв,накрити харчовою плівкою або рушником.
Через пройдений час, воно трішки підніметься, далі його необхідно залишити в холодильнику на 1.5 -2 год.
Робочу поверхню змастити трішки олією,тісто поділити на 12 рівних частин(за допомогою ваги 1 част.- 80 гр.)
Увага, тісто не потрібно зігрівати , одразу починаємо з ним працювати!
Кожну частину тіста, сформувати булочки у вигляді овальної форми.
Змасти трішки не багато олією, щоб не завітрювалось, накрити рушником, залишити на 5 хв.
Кожну заготовку потрібно розкачувати тонкий(як на вареники) і довгий пласт, старатися щоб були рівна і одинакова товщина.
Формуємо булочки, як рулетики з маком(див.фото) краї защіпнути швом до низу.
Виложуємо булочки у форму, застелену пергаментом, не щільно, залишіть простір 1-1.5 см між виробами, залишаю для підйому на 40 хв.
Перед випічкою змастила ( жовток+ 2 ч.л. води збити виделкою)
Випікати при температурі 180-190* 20-25 хв.
Гарячі булочки змасти вершковим маслом!
МИ РЕКОМЕНДУЄМО
НАДІЙНО - ЯКІСНО - ДЛЯ ВСІХ
FRONTIER SODA
269 грн/уп
  • Оригінальна упаковка
  • Американська якість
  • Без ГМО, Глютену, Алюмінію.
  • Підходить для Вегетаріанців та Веганів
ЗАМОВИТИ ЗАРАЗ
PREMIUM SODA
225 грн/уп
  • Фармацевтична якість
  • Німецьке виробництво
  • 100% чистий продукт
  • Без ГМО, Глютену, Алюмінію.
  • Підходить для Вегетаріанців та Веганів
  • Ідеально підходить для лікування по Неумивакіну
ЗАМОВИТИ ЗАРАЗ
NATURAL SODA
299 грн/уп
  • 100% натуральний продукт
  • Без ГМО, Глютену, Алюмінію.
  • Підходить для Вегетаріанців та Веганів
  • Сода родом із США
  • Фармацевтична якість USP Pharmaceutical Grade
  • Продукт виготовлений у Чехії
  • Ідеально підходить для лікування по Неумивакіну
ЗАМОВИТИ ЗАРАЗ
Click to order
Total: 
Телефон
Не перезванивайте, все данные указаны верно.
Введите ваш электронный почтовый адрес, что бы быть в курсе всех новостей.
Не обязательно.
Промокод
Payment method